-

Vilken helg

Hela helgen har varit fylld med saker så bloggen har hamnat åt sidan. 
 
I fredags så var jag i skolan på dagen, sedan var jag iväg på en "intervju" för att bli barnvakt och jag fick jobbet! På kvällen var jag på en avskedsmiddag hos en fin kompis, jag hade bestämt mig för innan att jag skulle komma dit helt omedvetandet om vad som skulle severas och sedan skulle jag äta det som bjöds. Nån gång måste ju vara den första. Det blev kycklingspett, fruktfat, italiensk pastasallad, bröd, ost mm. Pasta har ju varit en av mina största fearfoods, men det gick bra. Faktiskt väldigt bra. Och det var verkligen gott. Hade det jättetrevligt och kom sedan hem för att äta kvällsmål.
 

 
Lördag. På dagen var jag på landet och pluggade. Jag har förlängt några kurser så jag ska få möjligheten att höja mitt betyg, så imorgon ska jag göra prov på SCÄ hos Meta. På kvällen hade en av mina närmsta vänner en stor kräftskiva. Vi åt middag, i de flestas fall kräftor, paj osv. Jag åt kyckling och en potatissallad. Vi drack lite skrattdricka och sjöng massa nubbesånger innan resten kom. Denna kväll var lik som förra jättekul! 
 
Portionen ser faktiskt mindre ut än vad den var i verkligheten fyi.
 Älskibästi!
 
Så detta var min helg. Idag har jag ätit sushi med mamma och min syster, pluggat, solat och nu ska jag snart lägga mig för att ladda upp för prov och sedan skola. Hoppas ni haft en fin helg, det har jag verkligen verkligen haft. /Sandra
 
 
Postat av: Daniella 🌙

Hur känner ni tre kring alkohol? :)

2013-08-25 @ 21:08:52
URL: http://daniellachanelle.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: