-

Babbel

Just nu liknar avdelningen mer en ungdomsgård än en sluten psykiatrisk akutvårdsavdelning. 12 personer är inskrivna trots att där egentligen bara finns åtta rum. Med andra ord delar många patienter, dock inte jag.

Gud känner mig som värsta bitterfittan som bah KAN INTE ALLA BARA SLUTA VARA SOCIALA JAG FÅR PANIK. Men så är jag inte här för att umgås och ha kul heller utan för att jag är sjuk.

Man märker verkligen skillnad på Bup och Scä. På Scä var alla sjuka, hit kommer många bara för att de mår dåligt och bara de får byta miljö blir allt mycket bättre. Samtidigt som det kan komma helt galna människor hit med alla möjliga andra psykiska sjukdomar än ätstörningar.

Det går i perioder, just idag verkar alla glada så det är lite synd att jag inte orkar delta. Men det kommer. Jag kommer hitta ett sätt att komma ur min depression. Det är bara att fortsätta i rätt riktning, ta hand om kroppen och inte handla destruktivt.

Ha en fin kväll nu!

/Hanna

Postat av: Fanny Jaensson

Är inte dina föräldrar med dig? :)

2013-11-13 @ 20:19:40
URL: http://hovskrape.blogg.se
Postat av: Hedda

Kan du inte berätta lite mer om hur det är att vara inlagd på bup?
Kram <33

2013-11-13 @ 20:51:51
Postat av: Anonym

Bara för att man umgås och är social betyder inte det att man mår bra eller ens bättre. Vissa hanterar ångest genom att skrika och matvägra medan andra försöker göra något annat trots att hjärnan säger åt en att dö!

2013-11-14 @ 12:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: