-

Risifrutti

 
 
Nu var det några turbulenta dagar sedan jag skrev här sist. Tur att Sandra och Tove fyllt upp med fina inlägg här. Turbulensen har bottnat i förändringar på avdelningen som triggat igång fruktansvärda tvångstankar hos mig som jag kommer att berätta om när jag har hittat en väg att hantera dem. 
 
Jag berättade ju om att jag fått tillägg på matschemat men vågade inte riktigt  berätta vad det var då det är förbjudet av anorexin i så många riktningar.  Både det att jag inte får äta produkten och absolut inte berätta det för andra ätstörda eftersom det är som ett "brott". Men skitsamma. Skit fucking samma. Numera äter jag en risifrutti utöver allt annat på mitt matschema. Risifrutti som jag inte ätit på evigheters evighet och som varit totalförbjudet under så lång tid.
 
 
 
Men jag bryr mig inte. Eller ja, visst är det jobbigt men just för att det äe jobbigt så måste jag gå emot. Är jag rädd för att äta risifrutti är det det som jag ska äta. Det är ett jättesmidigt mellanmål att ta med samt att det är hur gott som helst. 
 
Nu när jag ätit tre risifruttis märker jag redan att det är lättare. Inser hur mycket jag saknat smaken och konsistensen. Tillbaka till lågstadiet typ. Nästa vecka tänker jag testa mannafrutti som var min favorit när jag var liten!
 
En Risifrutti XL är ett fullständigt mellis. Äter man vanlig Risifrutti så får man ta en frukt till. 
 
Fick en fråga ifall jag kunde posta mitt matschema så här kommer det:
 
 
 
 
/Hanna
 

 
Postat av: Anonym

Risifrutti är inte förbjudet för alla med anorexi. I början var det det för mig, men sen blev det en trygghet. Ett tag var det, det ända jag åt som mellanmål, kvällsmål osv. för det kändes tryggt för mig.

2013-11-07 @ 18:44:25
Postat av: Amanda

Ditt matschema är typ exakt likadant som mitt, haha! Förutom att jag blev tvungen att lägga till en banan på kvällen och dricka dubbla mjölkglas eftersom jag gick upp så långsamt i vikt. Men nu har jag snart nått min rätta vikt och det känns faktiskt riktigt bra! Jag är mycket gladare nu. Och den här bloggen har hjälpt mig asmycket. Tack!!! <33

2013-11-07 @ 19:18:10
Postat av: Lovis

Har också haft jättesvårt för Risifrutti, men det går mycket lättare för mig nu:) kämpa på, du är så himla bra!!!

2013-11-07 @ 19:42:47
Postat av: Nora

Åh du är så fruktansvärt duktig Hanna! En riktig kämpe!

Vill även passa på att tacka. Tacka för att era inlägg här på denna blogg har hjälpt mig så sjukt mycket i resan att vända sjukdomen. Jag kan inte tacka er nog! Tack så jättemycket! (:

2013-11-07 @ 21:04:04
URL: http://kortbiografi.blogg.se
Postat av: Daniella 🌙

Är inte en risifrutti runt 200 kalorier bara? Det är väl inte värre näringsmässigt än en smörgås? Kram.

2013-11-08 @ 00:48:41
URL: http://daniellachanelle.se/
Postat av: Anja B

Sluta snacka om kalorier snälla. Jag vill inte höra hur många kalorier en risifrutti har. Jag har typ kalori-fobi här!!!

2013-11-08 @ 07:20:13
Postat av: Anonym

Linfrön, är det gott?

2013-11-08 @ 09:38:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: