-

Sushi!

Igår var jag och mamma ute på permis då det serverades pizza till middag. När det blir mat jag inte klarar av än här så blir det oftast hämtmat. Två gånger thai och en gång sushi är det bestämt - så att jag inte bara väljer sushi hela tiden då det känns "enklare".
 
Men igår var det sushidags så jag och mamma gick till Sushi Yama som ligger nedanför sös.
 
 
 
 
 
Betyg? 3/5 kanske. Ingen fullträff men god sushi och fräscha lokaler, jag är dock mer förtjust i när det är mysigt, lite småmörkt och mjuka soffor haha.
 
Har fått ett par frågor om hur mina föräldrar är här.
 
Till skillnad från på Scä's familjevårdsavdelning måste inte föräldrarna vara närvarande dygnet runt. Faktiskt behöver de inte vara här alls. Många som kommer hit gör det för att de inte kan bo hemma. För att deras föräldrar inte klarar av att ta hand om dem. 
I början var mina föräldrar här dygnet runt men nu är de här några timmar om dagen och sover här var tredje natt ungefär. Jag tycker det är bra då jag uppskattar tiden med mina föräldrar istället som på Scä då jag avskydde dem nästan dygnet runt och bara ville vara ifred.
 
Nu jobbar mamma nästan heltid igen medan pappa knappt jobbar alls. Pappa agerar i princip heltids privatlärare för mig och min syster. Det betyder så himla mycket, liksom mamma är fantastisk för att hon överhuvudtager orkar jobba så mycket trots allt.
 
/Hanna
Postat av: Anonym

Varför är din syster hemma??

2013-11-28 @ 20:50:51
Postat av: Jag

Är det inte lite konstigt att du får gå ut å äta när de blir för jobbig mat? Får du inte bara ersätta med nd då? Jag skulle alltid valt att gå ut då de blev panerat eller något liknande rösti/klyftpotatis/gräddsåser/stekt mat/pasta osv. Vid vilka maträtter får du gå ut?
Är du på syd eller nord?

2013-11-28 @ 21:34:20
Postat av: Anonym

Fast hur tänker du då? Vad är farligt med pizza? Är inte mer kalorier än dina smörgåsar? Osten blir ju inte mer kalorifylld bara för att den är smält? Kram ♡

2013-11-29 @ 00:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: