-

Svar från Sandra

1) Sandra kan inte du lägga upp mer matbilder, typ vadndu äter under en dag och recept på hur dina föräldrar gör grytorna ? Du är så inspirerande för mig och em stor motovation ....
2) Kan du också berätta lite om hur det var att vara inlagd, hur lönge man är där vad man gör och hur det blir med skolan för jag går i nian nu och nationella kommer snart så det känns jättestressande att behöva missa allt...
3) Kan du också lägga up en bild från då du var sjukast och nu för du verkar må så bra nu !! Fortsätt kömpa och tack för att du/ni
 

Först och främst tack så mycket och vad glad jag blir att jag kan inspirera. :)))
1) Självklart kan jag lägga upp mer matbilder och visa hur jag äter under en dag. Jag är bara lite osäker på hur mycket ni vill se här på bloggen och sedan vill jag själv inte fota varenda måltid så därför lägger jag inte upp varenda dag, men absolut kan jag lägga upp mer!
 
2) Att vara inlagd är en fruktansvärt tuff period. Men det är inte så konstigt eftersom man tvingas och utsätts för sina allra största farhågor. Dessutom blir man väldigt lätt påverkad av andra och kan lätt triggas, och det blir som en tävling om vem som är sjukast bland alla patienterna. Men samtidigt så vet jag att jag och min familj aldrig hade varit där vi är idag utan inläggningen, så det har definitivt hjälpt.

Hur länge man är där beror lite på, men helst vill de inte att man ska vara där mer än 10 veckor. Dagarna består av sex måltider, varav första runt 8 på morgonen och sista halv 8 på kvällen, och de upptar väldigt mycket tid. Däremmelan så är det lite aktiviteter som är utspritt under veckodagarna såsom; skola, musikterapi, kroppskännedom, samtal med sina behandlare mm. Sedan så finns det ett pysselrum med massa pyssel, tv, tvspel, kort mm som man kan underhålla/distrahera sig med. 

Jag förstår att det känns jättestressigt med skolan men det är okej och du kan ta det lungt. Ett par gånger i veckan så kan man gå till såkallade SCÄ skolan under en timme där SCÄ läraren, Meta, befinner sig. Hon har kontakt med allas lärare och hjälper till att strukturera upp allt skolarbete. Du kan göra både prov, inlämningar och nationella där. Jag har gjort massvis av prov, bland annat de nationella, hos Meta under min tid som inlagd och även efteråt. Skolan brukar även vara väldigt förstående och hjälper till att lösa allt på bästa möjliga sätt. 
 
3) Det blir ingen bild.
Kram! /Sandra
Postat av: Daniella 🌙

Tror inte att en smal sjuk kropp triggar, när man romantiserar det, det är då det blir triggande. Kram!

2013-11-04 @ 00:31:20
URL: http://daniellachanelle.se/
Postat av: Anonym

Nej snälla, ingen bild på dig som sjukast. Det blir jättetriggande! Klarar inte det...

2013-11-04 @ 07:34:10
Postat av: Anonym

Lägg upp bild, bara inspirerande!
KRAM

2013-11-04 @ 08:41:35
Postat av: Anonym

Alla som vill att du lägger upp en bild är folk som själva vill ner i vikt. Vid det här laget borde även du veta att lägga upp bilder från ens smalaste period (oavsett hur olycklig man än såg ut, vissa tycker olycklighet och sårbarhet är vackert) är mot de allra flesta som kämpar mot en ästörning väldigt triggande.

Varför skulle du ens? Det är som att en som försöker bli frisk skulle googla "anorexia", tror du att denne skulle må bättre då? Gör rätt nu, för alla. Vill du hjälpa andra att må bra; lägg för guds skull inte ut.

2013-11-04 @ 09:02:30
Postat av: Anonym

Tror det är bäst att inte lägga upp någon bild, risken är att det blir mer triggande än inspirerande

2013-11-04 @ 09:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: