-

Svar från Tove - Del 1

Hur många läsare har ni per dag? 
Träffas ni som var inlagda mycket? 
Sedan en fråga vad har du för framtid drömmar ? :) 
Kram till dig, du ÄR STARK OCH VACKER! <3
Hej! Vi har ungefär 400 unika besökare varje dag! 
Vi träffas inte alls lika ofta längre. Nu när man kommit in i det riktiga livet finns det inte så mycket tid över, vilket är väldigt synd då alla jag var inlagd med står mig väldigt nära eftersom vi gått igenom så mycket tillsammans. Fast nu på söndag ska vi faktiskt samla ett gäng och äta lunch, ska bli riktigt kul att träffa dem! Angående mina framtidsdrömmar. Först och främst vill jag gå ut gymnasiet med bra betyg och samtidigt haft de tre bästa åren i mitt liv. Efter det vill jag ut och resa massor innan jag pluggar vidare och tillslut får ett bra jobb som jag trivs med. Jag ser ljust på framtiden nu! 
 
Har du hållet din vikt sen du började skolan och allt? Och väger du dig regelbundet fortfarande? Har du gått upp i vikt av att träna mer? Muskler osånt !?:)
Japp det gör jag, har till och med ökat lite faktiskt. Känns otroligt skönt att ha bevisat för mina föräldrar och läkare att jag faktiskt klarar av att sköta det här själv. Att träna har nog gjort att jag gått upp lite, muskler väger ju mer än fett! Jag väger mig fortfarande regelbundet, har vägt mig en gång per vecka ända fram tills nu då jag ska börja vägas varannan vecka! Otroligt skönt.
 
Åh va kul att läsa att allt går bra! Vet dina nya kompisar om att du har anorexia? :) 
Nej, jag har valt att inte berätta det än faktiskt. Fast känner att jag litar på dem jag umgås med, så funderar på att berätta snart, men det känns bara så läskigt. Som att jag skulle bli en annan person i deras ögon.
 
Hur tränar du, hur ofta och hur länge? Har du någon favorit aktivitet eller övning som du kan tipsa om? Vill gärna bygga muskler på rygg och mage och undrar om du kanske har något tips? :) Och jag hoppas verkligen att du kan ta åt dig av komplimangerna du får för av dom bilder jag sett här är du svinsnygg!
Jag tränar 3-5 pass i veckan, då är skolidrotten inräknad. När jag kör tränar jag 1h + stretch. Vet inte om jag ska tipsa om träning här eftersom så många av er är så djupt nere. Jag ska fundera på det, även prata med Hanna och Sandra om det. Möjligt att det kommer upp ett inlägg här någon gång. Just nu gymmar jag mest, men händer även att jag springer.
 
Har du funderat på att börja med friidrotten igen?
Den tanken har definitivt slagit mig då det var det jag älskade mest av allt. Tror dock inte att jag kommer börja igen... Det skulle givetvis vara roligt men har inte den tiden att satsa på den nivå jag i så fall skulle vilja göra. Saknar det väldigt mycket i alla fall. Friidrott är bäst. 
 
/Tove
 
 
 
Postat av: Anonym

Klokt av dig att tänka till innan du ger träningstips Tove!! Jag tror inte att det är en sån bra idé...

2013-11-06 @ 20:47:13
Postat av: Daniella 🌙

fast träning är ju bara bra för att bygga upp en nedbryten kropp,kram!

2013-11-06 @ 21:24:22
URL: http://daniellachanelle.se/
Postat av: Johanna

Det var jag som frågade om träningstips och det var nog dumt av mig! Jag själv är frisk och gillar att träna för att må bra och behöver bygga muskler i ryggen för att orka bära på skoldatorn hem och tillbaka från skolan varje dag. Men som du säger är nog risken för triggning stor, även fast det inte är något cardio tips. Så tack så jättemycket för de andra svaren jag fick och det är helt fantastiskt hur klok du är!

2013-11-06 @ 22:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: