-

Svar på frågestund - Sandra del 2

hahaha sökte på hedenstedt.se (som du tipsade om) o kom fram till en sida där man hanterar takanläggning och plåtslagning. haha är det verkligen en av dina favortibloggar..? ;)
Svar: Hahah ops, menade självklart: andreahedenstedt.se!
 
Vilket är ert favorit café respektive favorit restaurang i Stockholm?
Svar: Oh jisses svårt, men café: Fresco och Espresso House vid Stureplan.
 
Undrar hur ni tänkte när ni först fick veta er målvikt? Har jättesvårt att acceptera den.. Er blogg hjälper så mycket, kram på er!
Svar: Jag tyckte det var skitsvårt att acceptera den ibörjan. Jag trodde helt ärligt jag skulle se ut ett fläskberg på den vikten. Men sanningen är att det bara lögn! Sen när är normalvikt tjockt? Man kan aldrig lova men jag kan säga med största sannolikhet att det kommer vara så himla värt det. Försök skita i siffran och prioritera ditt mående istället. Kram!
 
Jag skulle vilja veta vilken musikstil ni gillar? 
Svar: RnB, Pop, House, Chill typ haha.. Lyssnar på det mesta och dyrkar musik, men klarar inte av Rock och har lite svårt för vissa svenska artister.
 
 
 
Hur lyckades ni acceptera er viktuppgång? 
Svar: Ja hur gör man egentligen? Har egentligen inget svar på den för egentligen så accepterade jag den aldrig. Det var inte förrän jag var klar med min viktuppgång och landat på den vikt jag är på idag som jag kunde acceptera att jag är på normalvikt. 

Vad har ni för tips mot ångest?
Svar: Det som funkat för mig är: Jonglering (!!), svepa in sig i ett varmt täcke, ta en promenad, lyssna på musik eller utmana ångesten - t.ex. prata till den och ba ja jag tror verkligen att jag blir skitfet av att äta 10 kcal mer, kom igen kan du inte bättre? Låter säkert skitfånigt men det går faktiskt ibland. Sysselsätt dig! Det värsta är att vara själv och bara mala och mala dåliga tankar för det blir bara värre. Ångest kan aldrig hålla på förevigt och slutar alltid, precis som man inte kan gråta eller skratta hur länge som helst. Det har också hjälpt mig att veta att det alltid går över.
 
Vilka är era favoritmaträtter? 
Svar: Fisk i alla former, rofrukter, falaflar, pastarätter, pannkakor och woker med massa grönsaker & kyckling är guld i min mun.
 
 

Vilken slags mat är minst jobbig för er ( ger minst ångest)? 
Svar: Någon slags fisk serverat med t.ex. fullkornscoscous/matvete/liknande med massa grönsaker + någon fettdel. 

Vilken mat ger mest ångest? 
Svar: Vita kolhydrater, energirik mat och rött kött.
 
Bråkar ni ofta med era föräldrar? 
Svar: Inte längre. 
 
Får man promenera ensam då man har ätstörning eller "umgås" man med ätstörningen då? 
Svar: Om man är rätt långt nere i sin ätstörning så rekommenderar jag inte att promenera ensam. Jag fick aldrig gå ensam förut. 

har ni mycket ångest, hur uttrycker sig er ångest ? 
Svar: Jag har lite ångest men den är kontrollbar nuförtiden. När jag har ångest nuförtiden blir jag mest nere, irriterad och vid få tillfällen så gråter jag. 
 
 
 
 
Postat av: Anonym

Bra svarat Sandra!

2013-11-18 @ 21:00:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: