-

Svar på kommentarer

Svar till en kommenterare från 2 otroligt smarta läsare:
 
Är inte en risifrutti runt (cencurerat) kalorier bara? Det är väl inte värre näringsmässigt än en smörgås? Kram.
 
Sluta snacka om kalorier snälla. Jag vill inte höra hur många kalorier en risifrutti har. Jag har typ kalori-fobi här!!!
 
 
 
Fast när man inte går upp mer av normala portioner så är det väl kroppens sätt att säga att den är näjd och är på sin ttrivslnormalvikt? :)
 
 
Förstår inte varför du så ofta ifrågasätter tjejernas inlägg, när du inte gör det ett dugg lättare för dem när dem kämpar så gott dem bara kan. Att vikten inte går upp har inte ett dugg att göra med att den trivs där den är, då skulle man ju kunna säga att jag som stod stilla i vikt på mitt dåvarande BMI 14 likagärna kunnat stanna där? En kropp som varit i svält behöver mycket näring, och att vikten stannar beror i det här fallet inte på att normalvikten är nådd än. Då hade Hanna inte behövt gå upp än. Normalportioner är inte för att gå upp i vikt, utan det är någonting alla behöver som en grund.
 
 
Vi blir jätteglada av kommentarer och är tillräckligt starka för att ta även den sista kommentaren. Men alla är inte det, så tänk efter ett varv till om ni funderar på att kommentera något i stil med det. Och TACK ni underbara som stöttar oss<3
 
 
/Hanna
Postat av: Svea

Jag måste få tacka er! Ni kommer aldrig fatta hur mycket den här bloggen har gjort för mig. Jag kan ge några exempel:
1. Sandras inlägg om att det blir bättre fick mina tårar att sluta rinna en kväll då jag hade mycket ångest.
2. Toves alla glada inlägg ger mig sååå mycket motivation. En dag hade jag slut på motivation och så läste jag om hur glad Tove är och då kände jag bara "Wow, sådär vill jag också ha det" och så var motivationen tillbaka
3. Hanna skrev en gång om det där med magen, att den kan se stor ut osv... Jag har läst det inlägget typ 100 gånger och äntligen börjar det fastna i huvudet på mig! Jag stirrar inte på min mage på samma sätt längre och blir inte rädd om jag är uppsvullen.
4. Hanna skrev om kaloriräkning. Har haft stor nytta av det inlägget och nu räknar jag inte längre!!!
5. Ni har gett mig tips på vad man ska göra mot hård mage
6. Hanna fick mig att våga äta en risifrutti. Så gott, och när ångesten kom tänkte jag att om Hanna kan så kan jag. Nu äter jag risifrutti då och då.
7. Sandra fick mig att våga dricka en havredryck till mellis. Den var jättegod! Och Sandra har gett mig mycket tips på färdiga köp-mellis från typ pressbyrån och sånt. Bra, eftersom jag aldrig kan bestämma mig när jag ska handla mellis.
+ att alla ni har gett mig SÅÅÅ många tips och skrivit så mycket bra asså....
Och Hannas inlägg om vågen var verkligen världsbäst.

Det här är min absoluta favoritblogg och ni är mina idoler! Jag måste bara få säga ett stort TACK till er! TACK!

2013-11-21 @ 19:10:50
Postat av: A

Väldigt bra svarat, du är duktig på att skriva!

2013-11-21 @ 19:32:32
URL: http://ljudetavregn.blogg.se
Postat av: Mona

Eran blogg äger verkligen! Jag går alltid in på den 5-10 gånger per dag och bara läser alla gamla inlägg om och om igen... Tack!

2013-11-21 @ 21:05:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: