-

Svar!

Linfrön, är det gott?
Svar: Inte det minsta haha. Det är totalt näringsmässigt och smakmässigt värdelöst. Men det är väldigt bra om man har problem med hård mage. 
 
 
Eran blogg inspirerar mig så sjukt mycket! Men är inte dina föräldrar med dig varje dag ? :)
Svar: Jo de kommer minst en sväng varje dag. Vissa dagar är de här nästan hela tiden och andra dagar blir det "bara" några timmar. Dock mår jag ganska ofta för dåligt för att orka umgås med dem därför blir kvalitetsstunderna ganska få. Men uppskattade! Det är m&p som följer med mig på alla mina permissioner. 
 
Hur gamla är ni alla?
Svar: Jag (Hanna) är femton (1998), Sandra är 17 (1996) och Tove är 16 (1997). 
 
 
Såg tyvärr inte dig i skolan, hur länge var du där? Kommer du att hälsa på igen?
Svar: Jag var där en timme ganska exakt. Kommer fortsätta komma någon timme till skolan följande veckor också!
 
 
Kul att få komma till skolan! :) Hur går det nu med behandlingsplanering osv? :)
Svar: Återkommer med denna fråga snart snart.
 
 
äter du frukost lunch och middag plus 3 mellis + ett till huvudmål? kram för det var ju 3 "middags/lunch" rätter
Svar: Nej jag äter bara två huvudmål. Lunch och middag. När jag lägger upp de där bilderna är det inte måltider från samma dag utan bilder jag samlat på mig under de senaste dagarna!
 
 
Jag vet att ni troligen kanske inte vill svara på detta, men jag undrar vad ni anser är "grov undervikt"? Eller om ni vet hur mycket man behöver gå upp i vikt för att det ska "synas" typ? Jag ska bara gå upp ca 5 kg nu ungefär, är det mycket? eller är typ 20kg mycket för er? och hur mycket ska man enligt er behandling gå upp i veckan? :) kramar
 
Jag undrar samma sak. Jag ska "bara" upp 7 kg och undrar typ om det kan räknas som grov undervikt eller så. Jag läste förut att någon av er skrev att ni hade gått upp 17kg. Då känns min viktnedgång så futtig och meningslös. Faktiskt lite triggande...
 
Svar: Jag har medvetet uttryckt mig vagt med begreppet "grov/grav undervikt". Helst hade jag velat skriva bara undervikt då all undervikt, om det så handlar om två kilon, bör åtgärdas. Men jag har inte skrivit bara undervikt för hade jag gjort det hade jag genast fått på mig alla ordmärkande människor som klagat över att vissa har fötts underviktiga och att det är diskriminerande av mig att skriva att de ska gå upp i vikt.
 
Det allra mest korrekta av mig hade varit att skriva "undervikt enligt din personliga viktkurva". Men det blir så krångligt och långt. Men nu vet ni att det är det jag menar!
 
Både 5 och 7 kilon är mycket för mig. Liksom 17 och 20. Är du kortare blir det färre antal kilon men du kan ha lika stora skador i kroppen.
 
Enligt Scä ska man gå upp 0,5-1kg/vecka.
 
/Hanna

Postat av: Felicia Y

Bra svar, och klokt skrivet där på slutet! Förstår om det är svårt att uttrycka sig så att det inte blir några missförstånd. Måste säga att du lyckas väldigt bra med det, det du skriver är alltid väldigt tydligt och tryggt att läsa (man behöver inte känna sig utpekad eller diskriminerad, som på en del andra bloggar jag läser...) Tack för svaren, och ha en fin eftermiddag och kväll!

2013-11-20 @ 15:49:45
Postat av: Anonym

Bra svar! Tack! Men om det är 0,5-1kg/veckan, och du skulle upp 17kg, hur skulle det gå på tre månader som du skrev? :) du är duktig på att skriva, kram.

2013-11-20 @ 16:09:26
Postat av: Johanna

Vad menas med "är du kortare blir det färre antal kilon"?

2013-11-20 @ 20:44:09
Postat av: Anonym

Undrar samma som Johanna över, vad menas med "är du kortare blir det färre antal kilon"?

2013-11-20 @ 21:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: