-

Var i skolan

Besöket i skolan idag gick jättebra! Var väldigt nervös i bilen dit men när jag väl kommit innanför dörrarna släppte det. Så himla kul att träffa alla igen + nya bekantskapser. Speciellt efter gårdagen.
 
Jag är mycket mer chill med att träffa nya människor nu jämfört med tidigare. Vet inte riktigt hur det kommer sig men trots att mitt mående är katastrofalt så har jag i alla fall kommit en bra bit på den sociala punkten. Jag är tryggare i mig själv då jag alltid vet att jag har riktiga vänner som backar upp mig. Otroligt värdefullt! Har fått mycket bättre relation med mina vänner sedan jag valde livet. Precis som med ett förhållande måste man ta hand om sig själv för att det ska fungera med den andra.
 
Annars har jag lagt massa pussel och köpt klistermärken till Dbtgruppen. All ordinarie personal är på utbildning idag så det är bara timmisar här.
 
Till lunch blev det ris med jättegod wok och jätteäcklig sås. Och ett glas mjölk till, förstås.
 
 
/Hanna
Postat av: Mona

Å vad glad jag blir att det gick så bra. Själv har jag inte varit i skolan på nio veckor och ska dit nästa vecka. Är helt sinnessjukt nervös redan.....

2013-11-15 @ 14:58:38
Postat av: Anonym

Såg tyvärr inte dig i skolan, hur länge var du där? Kommer du att hälsa på igen?

2013-11-15 @ 15:21:43
Postat av: Klara

Kul att få komma till skolan! :) Hur går det nu med behandlingsplanering osv? :)

2013-11-15 @ 19:35:39
URL: http://klarissan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: