-

Vardagen är tillbaka

Hej på er! Hur är läget?
 
Nu är höstlovet över och jag är tillbaka i gamla vardagsrutiner. Det har varit ett bra lov som bestått av kompisar, fest och vila till störst del. Nu ringer klockan 06.20 och efter det är dagen i full gång. Jag vet exakt vilken minut jag måste stänga ytterdörren till huset för att vara på plats vid busshållplatsen 07.36 då bussen ska avgå. Varje morgon fryser jag i min skinnjacka och klagar på att det regnar, men sen när jag tänker efter gör det mig ingenting. Jag står där i min stora röda halsduk och lyssnar på musik när jag ser bussen komma, jag kliver på och känner hur värmen slår emot mig. Skoldagen flyter på, som alla i min klass gräms jag över samhällslektionerna men i övrigt är allt så bra det kan bli. Skollunchen äter jag utan problem, vad som än serveras. Alla äter ju, så varför skulle inte jag kunna? Att gå i skolan på heltid känns inte alls ovant och konstigt längre, det känns bara så normalt och så skönt. Jag tänkte på det senast idag då jag satt på min lektion i juridik, klockan började närma sig halv fyra och jag satt i skolan som alla andra. Ja, precis som alla andra. Jag är inte längre den som går hem vid lunch och hamnar utanför på grund av att jag stänger det sociala livet ute. Nu är jag den som skrattar, den som går i skolan hela dagen, den som ser fram emot helgen, den som deltar. Att bara vara en del av vardagen är jag så glad över, sen att jag har ett jätteroligt liv utöver det drar inte direkt ner måendet. 
 
Jag tränar och det får mig att trivas med min kropp. Har fått massa positiva kommentarer kring mitt utseende på senaste tiden och det gör mig så glad. Börjar inse att jag ändå kanske ser okej ut, att min kropp och utseendet överlag kanske går att acceptera. Jag ska svara på mina frågor från frågestunden snart. Passa på att fråga mer nu om det är något mer ni vill ha svar på!
 
/Tove
Postat av: Luna

Hur gjorde du för att börja gilla din kropp??? Jag har jättemycket problem med det så jag vill gärna ha tips!

2013-11-05 @ 20:03:59
Postat av: Anonym

Har du funderat på att börja med friidrotten igen?

2013-11-05 @ 20:46:19
Postat av: Johanna

Hur tränar du, hur ofta och hur länge? Har du någon favorit aktivitet eller övning som du kan tipsa om? Vill gärna bygga muskler på rygg och mage och undrar om du kanske har något tips? :) Och jag hoppas verkligen att du kan ta åt dig av komplimangerna du får för av dom bilder jag sett här är du svinsnygg!

2013-11-05 @ 22:02:27
Postat av: Fanny Jaensson

Åh va kul att läsa att allt går bra! Vet dina nya kompisar om att du har anorexia? :)

2013-11-05 @ 22:04:37
URL: http://hovskrape.blogg.se
Postat av: Anonym

Känslan av att bli frisk är den bästa känslan som finns! Jag undrar bara, klarar du av att äta tex godis och liknande på helgerna? Och isf, kan du längta efter det eller ser du det fortfarande som en utmaning?
Måste du fortfarande vara sådär strikt med maten som man är när man äter efter matschema? Jag menar, de flesta tonåringar äter ju inte tre mellanmål om dagen och de kan sova över frukosten eller ta en macka till lunch om det inte är god mat. Det är ju faktiskt också en del i att bli frisk. Jag såg att bli frisk som att allt skulle återgå till hur det var innan, och blev väldigt ledsen när mina föräldrar lade sig i vad jag åt, liksom "jag är frisk nu, jag äter så mycket jag vill". För att hela tiden bli påminnd, det kan ju faktiskt göra att man inte riktigt släpper sjukdomen..

2013-11-05 @ 23:05:40
Postat av: Lilly

Har du fått din mens tillbaka? Hur lång tid tog det innan den kom?

2013-11-06 @ 08:04:33
Postat av: Anonym

Har du hållet din vikt sen du började skolan och allt? Och väger du dig regelbundet fortfarande? Har du gått upp i vikt av att träna mer? Muskler osånt !?:)

2013-11-06 @ 10:59:10
Postat av: Fanny <3

Hur många läsare har ni per dag?
Träffas ni som var inlagda mycket?
Sedan en fråga vad har du för framtid drömmar ? :)
Kram till dig, du ÄR STARK OCH VACKER! <3

2013-11-06 @ 13:51:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: