-

Lite glädje


I lokalen är det dunkelt med inslag av strålkastarljus. Ur högtalarna dundrar livebandets hippa cover på någon välkänd poplåt. Jag rör mig över golvet på lätta fötter, väl medveten om Blickarna, låter de falla på min kropp och skäms inte. Nu är det jag och kroppen som samarbetar mot ett okänt mål, vi ligger inte i ett skyttegravskrig mot varandra där båda alltid kommer att gå som förlorare ur striden. Lutad mot bardisken känner jag en hand mot armen och bartendern förkunnar att vi är VIP och får följa med upp. 

Sedan förflyter kvällen i ett skimmer av dans och skratt, en känsla som bottnar hela vägen ned i magen att det här, det här är bra. Det är Hanna och hennes kompisar tillsammans med en drös intresserade killar, inte Hannas anorexi tillsammans med de andra. 

Idag kom bakslaget förstås men det var det ändå värt. Har mått så fruktansvärt dåligt fysiskt, hade hjärtklappning i en timme, mådde illa i 12 och kunde inte gå särskilt många meter utan blodtrycksfall. Så jävla knäppt och fruktansvärt obehagligt. Det är som att min kropp är så ovan att känna positiva känslor att den helt slår bakut. Knäppt som sagt.

Nu mår jag i alla fall mycket bättre så imorgon blir det skidåkning, afterski och sedan klubb. Livet är så mycket bättre när man inte styrs av en ätstörning, trots att hon finns med i bakhuvudet.Postat av: Malin

Gråter. Du är så JÄVLA bra.

Svar: <3<3<3
Hanna Larsson

2016-02-29 @ 20:18:29
Postat av: Anonym

Så otroligt grym du är. Jag blir så sjukt jäkla lycklig av att läsa detta. Verkligen helt amazing

Svar: <3
Hanna Larsson

2016-03-01 @ 13:58:10
Postat av: Cornelia

Shit va glad jag blir av att läsa detta. Du är så grym och SÅ värd att känna positiva känslor!

Svar: Tack fina du<3
Hanna Larsson

2016-03-01 @ 16:46:48
URL: http://nouw.com/corneliaolofson
Postat av: Fanny

Gud, jag blir helt tårögd. Blir glad för dig att höra att du hade det kul trots alla biverkningar. Men de går bort mer och mer med tiden... :)

Svar: Tack<3
Hanna Larsson

2016-03-05 @ 21:43:31
Postat av: Ida Jansson

Sååå skönt att kunna slippa äs för en stund 😍😍

2016-03-08 @ 14:28:06
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: