-

Chips!!!!

Jag mår lite bättre igen men här ekar det tomt. Finns kanske kausalitet i det sambandet, vad vet jag.

Hursom. Den här helgen har ägnats åt vila och reperation av psyke och själ och allt annat pretto. Eller åtminstone till att plugga, spendera en halvdag på IKEA och framför allt hänga med tre grymma kompisar. Bakat en misslyckad cheesecake, pratat om massa viktiga och oviktiga saker och druckit te i molnblandat solsken på en brygga. 

Meeen här kommer den viktigaste punkten: JAG HAR ÄTIT CHIPS!!!!! 
3xlök och lättsaltade. 3xlök var väldigt goda (och lökiga med dess andra betydelse, något jag och Johanna konstaterade inte gjorde något eftersom vi bara skulle ha hemmakväll😎). Lättsaltade var ganska menlösa men smakade gott de också. Kan konstatera att jag gillar godis mer än chips och kakor mer än godis. Så himla häftigt att återupptäcka allt det här igen! 10/10 recommend.

Ett mellanmål är en sån där liten chipspåse ni vet + en burk läsk. Jag drack juice istället för att det blev för svårt annars. Läsken tar vi en annan gång.

Nu äre måndag om jag lyckas publicera det här inlägget rätt dag. Ny vecka, nya tag. Jag har skjutit på matte 3c till sommaren så jag har inte ens nationella. Får väl spendera den tiden på att skruva bokhyllor (har ca en miljon i lådor på mitt rum efter vår IKEA-tur). Tillbaka till ämnet så ville jag skicka massa pepp och kramar, du är tusen miljoner gånger bättre än en ful ätstörning.

Kram

Hanna
Postat av: Ida Jansson

Jag tycker lättsaltade chips är riktigt gott faktiskt! Ingen konstig eftersmak 😉

2016-05-23 @ 19:41:58
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Var du utanför SCÄ igår runt 14.00??? Tror jag såg dig ❤️

2016-05-24 @ 12:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: