-

Hjärtrusning

Herregud vilken jävla morgon. Jag som hade tänkt vara fett produktiv samt få umgås med mina saknade klassisar slutade istället 09.15 i en ambulans på väg in till SÖS. Hursom, det som hände var att jag fick hjärtrusning som inte gick över. Jag ringde vårdguiden och de sa till mig att ringa 112 med en gång och de skickade en ambulans direkt (till skolan dessutom, så pinsamt...). När ambulanspersonalen kom fram mätte de upp en puls på 200 slag/minut vilket jag haft i 40 minuter vid det laget samtidigt som jag hade svårt att andas. Fick därför åka in till SÖS där hjärtrusningen avtog. De tog EKG och undersökte lite men skickade sedan en remiss till Capio för att göra en hjärtutredning. Så det är bara att tagga ännu fler läkarbesök... Läkaren uppmanade mig också att om jag får hjärtrusning igen så måste jag kasta mig in på närmaste vårdcentral eller akutmottagning och begära ett nytt EKG. Vet inte riktigt hur det ska gå till i praktiken men förhoppningsvis händer inte det här igen. 
 
Nu mår jag i alla fall bra förutom att jag är otroligt svag i kroppen. Jag hade tänkt blogga lite viktiga saker om slutenvård idag men skjuter nog upp det för jag behöver verkligen vila. Det är så himla svårt bara. Det finns så otroligt mycket roliga saker jag vill göra just nu men kroppen pallar tydligen inte. Så jag får se hur det blir och hur jag gör. 
 
Förlåt för min förvirring. Jag återkommer. 
 
Det börjar bli en jävligt dålig vana att åka runt i dessa skåpbilar. 
 
Kramar
 
H
Postat av: Linnea

Ta hand om dig! <3

Svar: Det ska jag<3
Hanna Larsson

2017-04-25 @ 16:11:46
Postat av: Anonym

Men gud vad obehagligt, hoppas du mår bättre och att allt är okej! Det kan intd vara stress/panikångest då? Kram och krya ❤

Svar: Panikångest var det inte, det håller aldrig i sig i 40 minuter samt att man brukar ha en puls på typ 130 då inte 200. Däremot är det mycket möjligt att det var en stressreaktion.
Tack så mycket. Kram<3
Hanna Larsson

2017-04-25 @ 17:21:45
Postat av: Anonym

Tur du hann fota!

Svar: Visst var det! :)
Hanna Larsson

2017-04-26 @ 15:13:46
Postat av: Anonym

Detta har jag oxå haft. 5 ggr..de tror att det är panikångest men det känns helt annorlunda. Ska oxå på utredning för hjärtat med troligtvis hittar de inget.
Man vet ju aldrig dock.. har gått upp o ner i vikt så jäkla mycket de senaste åren så kroppen e helt paj.

Kan mycket väl vara stress, eller bristfälligt matintag..
Men visst är det fruktansvärt?
Man får ju liksom inte luft!

2017-05-09 @ 21:58:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: