-

Veckoresumé vecka 13

3 positiva saker som hänt:
  • Jag har kommit mycket närmare min Idungrupp och vi hade en jättefin vecka där vi peppade varandra genom med- och motgångar. Helt fantastiska människor!
  • Jag klarade, tillsammans med min behandlare på SCÄ, min Idun-grupp, min DBT-terapeut, Bolinders och (framför allt!!) Johanna att klara en riktigt kris utan att göra ett enda destruktivt beteende. 
  • Efter en svajig vecka var det så välbehövligt att få släppa taget lite och köra en ordentlig barrunda tillsammans med bästa Johanna och lite annat folk. Sedan måste jag ju också nämna de få andra kompisar jag hunnit med att träffa i veckan, bäst är de!
 
3 saker jag tänkt på:
  • Den här veckan har jag verkligen uppmärksammat ätstörda beteenden jag har och insett hur djupt rotad ätstörningen är i mig. Men jag har också insett att det faktiskt bara är beteenden och att beteenden kan man förändra. 
  • Att det faktiskt går att vända en nedåtgående spiral utan destruktivitet.
  • Jag har också funderat över hur fan jag ska få ihop de kommande månaderna med allt jag vill göra utanför skolan i kombination med tre behandlingar och så skolarbete på det. Måste ständigt påminna mig om att jag inte är en övermänniska. 
 
3 goda saker jag ätit:
 
Testade en kardemummabulla med svartvinbärsfyllning på Gildas. Lite syrlig, vilket jag tyckte mycket om! Fast sällskapet var ännu bättre. 
 
 
Dessa drinkar som vi drack på Bara Enkelt. Fick lite flashbacks till alla goda drinkar vi drack i Berlin i somras. 
 
Den här glassen är bland det godaste jag ätit i hela mitt liv. En hasselnötskula och en kokoskula, till efterrätt på Panefresco. Helt sinnessssjukt gott. Så tydliga och lena smaker och riktiga kokosflingor i glassen. 11/10. 
 
 
 
Postat av: Mia

Vart ligger "Bara Enkelt"? De drinkarna såg så goda ut!

Svar: Söder! Typ folkungagatan om jag inte missminner mig. Sjukt goda var de.
Hanna Larsson

2017-04-05 @ 19:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: