-

En tisdag

Hej finisar! Hoppas ni haft en fin tisdag, det har jag haft i alla fall även om det inte hände något särskilt. Förmiddagen spenderades i skolan, eftermiddagen bestod av 3 timmars DBT-grupp och sedan åkte jag hem till mina föräldrar där jag nu befinner mig. 
 
 
Lunchen var som vanligt svingod. Göttbullar, potatis, gräddsås, lingonsylt, pressgurka och stekt blomkål. Kommer sakna globalas skolmat så otroligt mycket nu när jag tar studenten om några månader. 
 
 Åkte till hem till mina föräldrar och hamnade i fjällen. Fast jag älskar snö, tror att nattens snöfall bidragit till mitt glada humör. 
 
 Middagen blev linsgryta med kokosmjölk, krossade tomater, morötter, ingefära och massa andra goda kryddor samt ett naanbröd och lite grönsaker. 
 
Imorgon ska jag till SCÄ på samtal (samt vägning) och det är jag väl inte jättetaggad på tbh... Men ska göra roliga saker på kvällen sen så får försöka hålla fokus på det, vilket är lättare sagt än gjort. Just nu försöker jag bara att uppskatta de bra stunderna jag faktiskt får och tänka att varje jobbig stund jag tar mig igenom är ännu ett steg bort från ätstörningen. Det är en tröstande tanke, att det inte kommer vara såhär förevigt liksom. 
 
Nu ska jag fortsätta att plugga någon timme till och sedan ska jag åka tillbaka till Bolinders för att sooova. 
 
Kramar
 
Hanna
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: