-

Mellomys

 
Hej alla fina! Den här helgen har so far, efter omständigheterna, varit riktigt bra. Ångest förstås men på en hållbar nivå. I fredags var det 19-årsfest hos en i min klass men tyvärr har jag inga bilder som lämpar sig för bloggen därifrån... Kul var det i alla fall. Sov över hos Alva och åkte sedan tillbaka till Bolinders på förmiddagen. Pluggade i några timmar innan jag mötte upp Karin för mellomys. Har helt fastnat i B&J-träsket så dessa två godingar fick bli kvällens höjdpunkt och utmaning. 
 
Älskade båda två men eftersom jag är en sucker för mintchoklad så var nog den vänstra något godare. 
 
Men innan glassen åt vi faktiskt middag också som mamma lagat. Tzayspett, sötpotatissallad och mangosås. När jag ser på portionen såhär i efterhand tycker jag att det är för lite kolhydrater. Lärdom att ta med sig till nästa gång! Ögonen lurar en verkligen ibland. 
 
Te och glass är faktiskt en väldigt bra kombination. 
 
Ungefär sämsta bildkvalitén som någonsin skådats men den här personen är en av de bästa jag vet. Så glad att få ha henne som vän. 
 
Idag väntar lite mer plugg och sedan ska jag träffa vänner för lunch och middag. Alltså mina vänner är verkligen helt helt helt underbara. Är så otroligt blessed som har så många fantastiska människor i mitt liv. Tack för att ni finns<3
 
Och tack alla som tittar in här mellan varven, hade jag kunnat hade jag velat lära känna varenda en av er. 
 
Massvis av kramar
 
Hanna
 
 
Postat av: Hedda Söderberg

mums!!

2017-02-12 @ 21:30:52
URL: http://nouw.com/heddas%C3%B6derberg
Postat av: Hedda Söderberg

mums!!

2017-02-12 @ 21:30:53
URL: http://nouw.com/heddas%C3%B6derberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: