-

2017

Klockan slår om till 00:00 och hela Sverige bokstavligen exploderar i fyrverkerier. Jag står på verandan tillsammans med mina vänner och vi skålar i mousserande, skriker, och skrattar. När jag befinner mig där på den stora hemmafesten är jag vem som helst, ingen förutom de fyra jag kom dit med vet om vem jag egentligen är. 
 
Och jag tänker att om alla andra kan vara vem som helst så kan väl jag också vara det. Och jag tänker att om jag ska vara som vem som helst så måste jag börja ta hand om mig själv. Jag behöver inte älska mig själv, behöver inte höja mina egenskaper till skyarna. Jag behöver bara ha samma respekt för mig själv och min kropp som jag har för alla andra människor på den här jorden. 
 
Och kanske låter det som en liten insikt men för mig är det något enormt. Halva mitt liv har jag förstört min kropp, i nio år har jag hatat mig själv mer och mer för varje dag. Det måste få ett slut. Jag måste vända det här. Det finns bara en person som med 100% sannolikhet kommer att följa med mig genom hela livet och det är jag själv. Jag måste sluta se på det som att jag är fångad med min värsta fiende, måste börja tänka att jag får bo med en fin vän. 
 
Skål på er. Gott nytt år. 
 
 
 
 
Hanna
 
 
Postat av: Anonym

Gott nytt år Hanna, du är en hjälte ❤

Svar: Men fina du, tack så jättemycket och gott nytt år!
Hanna Larsson

2017-01-01 @ 19:11:36
Postat av: Linnea

Du är så himla vacker och inspirerande. Tack tack tack för att du skriver denna blogg, den hjälper så mycket.

Svar: Tack själv för att du läser<3
Hanna Larsson

2017-01-08 @ 19:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: