-

En bra helg

Hellu!! Jag är glaaad idag även om ångesten ligger och trycker. Men det är som alltid så det är inget att bry sig allt för mycket om. Jag har haft en riktig superhelg (även om jag kanske utmanat mig lite över min förmåga) och nu väntar äntligen två veckor i skolan vilket känns hur bra som helst. Matmässigt är det lättare att äta som jag ska när jag är på dagvården men glädjemässigt så toppar skolan SCÄ alla dagar i veckan. Därför passar Idun mig så bra. Det kommer ett inlägg senare om dagvårdens upplägg.
 
Spenderade lördagen i sängen tillsammans med Alva, en dålig komedi, handarbete och glass. Så otroligt mysigt och så skönt att kunna vakna i rimlig tid nästa morgon. Vid 9 var vi så pigga att vi bestämde oss för att baka scones till frukost. Sagt och gjort blev det en riktig dunderfrukost. 
 
 Efter frukosten begav vi oss in till Söder och åt lunch på Caos vilket är Steffano Catenaccis restaurang i foodcourten i Ringen. Helt sinnessjukt gott, rekommenderar det verkligen. Man fick välja tre smårätter, även det en utmaning men fanns inte så mycket vegetariskt så det gjorde det lite lättare. Till vänster är gnocci med svamptryffelsås och parmesan. I mitten rödbetor med fetaost, pinjenötter och timjan. Till höger vegetariska vårrullar, koriander och chilimayo. 10/10 även om det var en utmaning. 
 
När vi ätit upp och uträttat några ärenden rörde vi oss hem till Nike. Där pratade vi i några timmar, drack kaffe, te och åt chokladbollar. Hade det verkligen fantastiskt trevligt med väldigt många viktiga och intressanta samtal. Dessa tjejer är verkligen så otroligt kloka. 
 
 
 
Kvällen blev väl sådär (#borderline) men jag lyckades klara mig igenom det utan att behöva åka in så det var fan grymt jobbat. 
 
Hoppas att ni också haft en bra helg och att ni ätit massa goda saker. 
 
Puss
 
Hanna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: