-

En borderlinedipp

Hej på er. Jag har verkligen en jättedålig period som jag hoppas går över snart. Skrivs i alla fall ut imorgon och ska göra allt för att det ska hålla. Fattar inte ens vad den här depressionen kom ifrån?? Haft det helt okej på sistone och sen bara BAHM så mår jag sämre än på nästan tre års tid? Förstår ingenting. Skillnaden nu jämfört med för tre år sedan är att jag nu har mycket mer verktyg att hantera krisen med så även om världen är becksvart så lyckas jag ändå hålla fast vid konstruktiviteten, någorlunda bra i alla fall. Mitt huvudfokus är att trots mitt mående hålla i maten, något jag faktiskt lyckas väldigt bra med. Så det är alltid något. 
 
Dagens lunch var ärtsoppa (med morötter??), pannkakor och grädde blandat med sylt. 
 
Igår fick jag en så konstig middag att den inte ens är värd att visa upp här (var rödbetsgratäng gjord på rödbettor och keso och till det serverades potatis?) meen som kompensation fick vi chokladpudding!! Galna throwbacks till barndomen. 
 
Nu ska blir jag snart upphämtad av personal från behandlingshemmet för att åka till Karolinska och göra en magnetröntgen av hjärnan. Kul att få permis från sjukhuset för att åka till ett annat sjukhus haha. Ser dessutom ut som ett jävla as. Bad pappa ta med min ögonbrynspenna när han kom på besök igår och han kom glatt hit med en eyeliner... 
 
Hursom. Hoppas allt är bra med er så återkommer jag med lite vettigare inlägg så fort måendet rättar till sig igen. Förhoppningsvis är det här bara en rejäl borderlinedipp och då kan jag vara på banan redan inom några dagar, håll tummarna för det. 
 
Massor av kramar
 
Hanna
 
 
 
Postat av: Ellen

Hej! Undrar om ni har någon e-postadress där man kan kontakta er? Kram

Svar: Det har vi :) attvaljalivet@gmail.com
Hanna Larsson

2017-03-09 @ 14:38:09
URL: http://bestallarmband.wix.com/fuckanorexia
Postat av: Fanny

Kram Hanna, du fixar detta.

Svar: <3
Hanna Larsson

2017-03-09 @ 17:38:45
Postat av: Anonym

Åh, har bara sett den porslinsserien i laxrosa och turkos tidigare 😆

Svar: Standard landstingsporslin hahah
Hanna Larsson

2017-03-10 @ 19:46:05
Postat av: Ida Jansson

Åh va gott med chokladpudding 😃

2017-03-10 @ 21:51:36
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: