-

Mössprovning

Hellu mina hjärtan! Jag har landat på behandlingshemmet efter en hektisk men fin dag. Jag som trodde att måendet var på väg ned i botten igen men det blev bara en kort dipp. Hoppas att saker kan få fortsätta vara såhär pass okej. 
 
Dagens SCÄ-lunch intogs på Öländskan där jag valde deras fantastiska raggmunkar. Mitt mål den här veckan är att alltid ta det från menyn som anorexin minst vill ha. Lyckats so far! 
 
 Innan DBT sprang jag förbi skolan och plockade upp min studentmössa hos elevkåren!! Blev helt till mig haha, det här händer verkligen? Jag kommer att ta studenten? Sjuuukaste. 
 
 Middagen på behandlingshemmet var spenat- och fetaostpaj. En klassiker som aldrig slår fel hos en pajälskare som mig. 
 
Imorgon har jag matteprov vilket alltid är ångestfyllt. Hatar prov. Men bara att gå dit och göra mitt bästa osv. Mer kan jag faktiskt inte göra även om jag hade önskat det. 
 
Fortsätt kämpa mina kämpar<3
 
Kramar
 
H
 
 
 
 
Postat av: Fanny

Du är en riktig kämpe Hanna. Jag går in här varje dag för att kolla om du lagt ut något (har även kommenterat en del). Oavsett om du har haft en bra eller dålig dag så är du alltid så positiv. Din kämpar glöd hjälper mig att orka lite till, en dag till, en vecka till, en månad till. TACK för att du är så fantastik och peppar mig (och många fler) när jag inte ens tror att jag orkar en sekund till. Du hjälper mig mycket. Ta hand om dig, kram

2017-03-28 @ 19:58:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: