-

Om att sluta hata sig själv

Jag är så glad att jag gav mig själv den här chansen. Att jag bestämde mig för att sluta hata mig själv till varje pris. För att jag var beredd investera de kilon som krävdes. Jag är så glad att för varje gång jag gav upp så reste jag mig igen. Det tog många år, alldeles för många år, kanske precis så många år som jag behövde. Men jag är klar med det här nu. Jag har mindre än ett år kvar i mina terapier och för första gången någonsin så tror jag på att det kanske kommer att hålla. Att jag visserligen kommer att falla och att jag kommer att falla hårdare än vanliga människor, men aldrig så hårt som jag gjort tidigare. 
 
Det jag egentligen vill säga är att det är så fantastiskt fantastiskt värt det att sluta promt hata sig själv. Att sluta behandla sig själv som att man vore den vidrigaste varelsen som någonsin stått på den här jorden. För så länge man hatar sig själv kan man inte älska världen. Du och din kropp är utgångspunkten för att du ska kunna finnas i världen. Det är den, det är dig, du måste behandla med respekt först. 
 
Hoppas ni har en lika fin tisdag som jag. 
 
 
 
 
Kramar
 
Hanna
Postat av: Anonym

Hej! Jag ska kanske bli inlagd(eller vad man nu säger) på magelungens behandlingshem så tänkte ställa lite frågor. 1. Kostar det något att bo där? (Är under 18)
2. Tycker du att du fick bra hjälp där?
3. Går man i skolan samtidigt som man är där?
Kram

Svar: 1. Nix! Det är soc/psyk som betalar. 2. Jättebra hjälp, alltså verkligen grymt.
3. Yes det gör man. Antingen utanför eller på magelungen.
Hanna Larsson

2017-05-17 @ 20:51:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: