-

Det är inte tårar bara smycken du har lånat ett tag

Hej mina fina. Hur är det med er? Jag mår tyvärr inte alls bra. Den här jävla traumabehandlingen går mig verkligen åt huvudet. Jag återupplever alla hemska känslor jag känt de senaste tio åren och det är så oerhört jobbigt. Är på samma gång en hjälplös, förtvivlad nioåring och superdestruktiv fjortonåring. Jag kämpar som aldrig förr för att kunna hålla emot impulser och den djupaste depressiviteten och än så länge står jag på benen även om de skakar. 


Jag försöker tänka att det är okej men det är svårt. Det är svårt att vara nitton år och behöva ringa sin mamma klockan två på natten för att tårarna inte slutar rinna trots att jag egentligen haft en bra kväll med mina kompisar. 

Jag önskar att det fanns ett bestämt datum när det här värsta är över. Det skulle göra det så mycket lättare att stå ut. Att veta att det finns ett slut, att det finns ett liv efteråt som faktiskt är bra på riktigt. Alla säger ju att det finns det och att jag kommer att ta mig dit om jag fortsätter som jag gör men när jag mår såhär dåligt så kan jag inte låta bli att tänka att jag redan är förlorad. Går varje liv att rädda? Finns det en dag när det gått så långt att det inte längre går att vända? 

Jag tror inte det egentligen. Innerst inne tror jag att det kan bli bra annars skulle jag inte fortsätta. Om jag inte trodde att jag faktiskt kan få må bra på riktigt en dag så skulle jag hänge mig åt destruktiviteten igen. Men det gör jag inte. Jag kämpar mig igenom sekund efter sekund. 

Förlåt för ett deppigt inlägg men det är såhär den ser ut, den riktiga kampen mot psykisk ohälsa. Det är ingen dans på rosor utan snarare en dans på rosornas taggiga själkar. 

Jag hoppas att jag mår bättre nästa gång jag skriver här. /Hanna

Lunch som speglar mitt mående.
Postat av: Anonym

Tycker verkligen att du är så oerhört stark som kämpar som du gör, trots att det allt som oftast går i motvind. Du har hjälpt mig sätta ord på många känlsor genom dina inlägg och du inspirera verkligen till att välja det friska livet.

Vilket leder till min fråga: vad är det friska livet för dig? Vad har du för drömmar som motiverar dig? Alltifrån relationer, till yrken, till intressen osv. Hur ser ditt ideala friska liv ut och vad är det som står i vägen för det idag? Har själv så svårt att definiera vad som är frisk för mig, men att försöka sätta ord på det rent konkret kan verkligen vara motiverande när det är som värst. Kram på dig och kämpa på!

2017-10-15 @ 17:47:04
Postat av: Brandon Lee

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have,.you go girl!

2017-10-18 @ 08:29:23
URL: http://thepirateway.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: