-

Long Time No See

Hej allihoppa. Jag känner att jag bara försvinner mer och mer från bloggen, vilket jag får dåligt samvete för, men samtidigt så betyder väl det att jag mer och mer får tillbaka mitt liv? Jag menar inte att jag inte vill vara här för er, för tro mig det vill jag så himla gärna. Vill bara krama er alla och säga ända från hjärtat att det är förfan inte värt det. 
 
Men hur går det för mig då? Ja det går bara bra. Jag hänger med kompisar, tränar, festar, får pms sisådär en gång i månaden, chillar på soffan med en yoghurttallrik i knäet och skrattar varenda dag. Helt plötsligt har man ett liv tillbaka och helt plötsligt så tänker jag inte på kvällarna hur och vad jag ska äta nästa dag utan istället om den där killen som är intressant. Jag söker inte på recept på datorn längre utan jag letar efter nyårsklänning istället. Helger är inte längre min mardröm längre utan det är något man längtar efter. 
 
Jag vill mest bara säga att hej jag finns och massvis av cred till Hanna som uppehåller bloggen med kungliga inlägg. Jag ska försöka flika in med lite fler inlägg till er, men nu måste jag fixa mig för jag ska ut och äta middag! Sålänge får ni ha det bäst!! /Sandra
Postat av: Clara

Saknar dina inlägg Sandra, det är vi nog många som gör! Men skönt att höra att du mår så bra, det skulle nog vara peppande och inspirerande om du fortsatte blogga fast mer om hur ditt liv är nu, om du har tid och lust förstås! Och jag håller med, Hanna gör ett väldigt grymt jobb! Men hoppas att du och Tove också kommer tillbaks snart! Kram på er

2013-12-07 @ 18:08:51
Postat av: Daniella 🌙

är inte bloggen det sista man behöver släppa för att bli helt frisk?

2013-12-07 @ 19:21:35
URL: http://daniellachanelle.se/
Postat av: Nina

Att du och Tove inte längre bloggar är ju den bästa indikation till att ni är friska som vi kan få! Det gör mig glad att ni upptäckt livet nu. ni säger så mycket med er frånvaro om ni fattar :)
Men ni får gärna uppdatera lite då och då med inlägg om hur det går. Stor eloge till Hanna för du är hur bra som helst på att blogga. Dina inlägg äger verkligen!

2013-12-08 @ 06:57:22
Postat av: Elsa Winge

Love u <3

2013-12-10 @ 16:14:36
URL: http://elsawinge.blogg.se
Postat av: Elsa Winge

haha så formellt "Elsa Winge"

2013-12-10 @ 16:14:59
URL: http://elsawinge.blogg.se
Postat av: Anonym

Kan inte du och Tove skriva en sammanfattning om eran väg mot friskhet hittills.. Typ svårare perioder och lättare, med och motgångar osv. Skulle vara kul att läsa eran "historia" och se hur ni utvecktlats, lärt er och gått igenom och så.. :)

2013-12-11 @ 12:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: