-

Nytt mellis!

Äntligen är jag väck näringsdrycken! Visserligen bara på prov en vecka så nu gäller det att jag följer matschemat till punkt och pricka samt inte kompensationsrör mig. Det kommer bli svårt men jag vet att jag kan klara det. 

Mitt nya eftermiddagsmellis (som fortfarande är större än ett normalt mellanmål enligt Scä) består av:
1 banan
1 Rawbite
3 dl Proviva

Ska bli så jäkla skönt att äta rawbite och kunna välja vilken smak jag vill (förutom en...) till skillnad från i somras då jag bara åt den som innehåller minst (fast det typ inte är någon skillnad), förutom de gånger jag åt en annan för att m & p inte skulle fatta. Vilka sjuka saker man lagt sin tid på...

Så idag avnjöt jag (nästan iaf) proviva blåbär och rawbite coconut!

Jag var på magelungen idag också. Min individualterapeut är så himla bra. Verkar ha tur när det gäller sånt nuförtiden. Jag har inte träffat de andra i mitt team men hoppas på att de också är bra. 
I (min terapeut) hjälpte mig att reda ut en grej som redan hänt med en annan patient (eller ungdom som det heter där haha). Det bådar gott... Aja det löser sig. 

/HannaPostat av: Karin

Vad sa I? (maila mig svaret tack) Kul att se hur du såg ut! Även om du bara tittade ner i golvet.. ;)

2013-12-16 @ 22:14:41
URL: http://perspektiv.webblogg.se
Postat av: ellen

Heja dig! Vad skönt att slippa näringsdryckerna, längtar tills jag också får ta bort dom. Var rädd om dig Hanna och hoppas allt blir bra med behandlingshemmet!
Kram

2013-12-18 @ 10:12:49
URL: http://litetyrvader.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: