-

Teater och glögg

Oj oj vilken kväll. Men så bra den har varit!

17.00 satte jag och pappa oss i bilen. Första stoppet var bara gatan ned för att plocka upp en röd curry med ris. Anledningen till att det blev hämtmat ännu en gång var för att vi skulle hinna till teatern. Det kommer att bli en hel del sådana måtider i bilen den här veckan haha.

Här är en extremt suddig bild på måltiden och till det drack jag två deciliter mjölk ur flaska dagen till ära (kommer att svara på era kommentarer om mjölk sen!)

 


Mellan 17.30-20.39 var det generalrepetion, kostymer på och all rekvesita skulle på plats. Genrep brukar sällan gå bra och det blev en hel del tystnad följt av gapskratt. Men det är fint. Teater är fint och ca bästa terapin man kan gå.

Jag var väldigt osäker som vanligt men fick en jättefin komplimang efteråt av en tjej så nu känns det mycket bättre!

Sedan var det raka vägen tillbaka till avdelningen. Snön har lagt sig tillrätta på den stora, lysande julgranen som står utanför kliniken och det var ganska fin stämning i luften. Framme på avdelningen var det dags för glöggutmaning kombinerat med kvällsmellis och det av näringsdrycken som blivit kvar från tidigare på dagen.

 

Mitt glöggmellis såg ut såhär:

2 dl glögg (1 dl i glaset på bilden)
1 macka med smör och dubbel ost

Detta motsvarar lite mer än ett vanligt mellis och är anpassat efter mitt matschema som är lite mer än det "normala".


Hur gick det med glöggen då? Faktiskt gick det riktigt bra. Jag hade ordnat det för mig så att jag och min vän här skulle dricka tillsammans. När vi gjorde det kändes det inte alls konstigr utan bara normalt och fint med julmusik i bakgrunden. Första delen av julutmaningen: check!

Här hälsar hon haha.

 


Nu ska jag ha en fortsatt fin kväll och gå och lägga mig i tid för imorgon är det premiär. Godnatt alla fina<3

/Hanna

Postat av: Clara

Kul att höra att du haft en bra kväll! Och jättebra jobbat med glögg utmaningen! Vet hur mycket mod och viljestyrka det krävs för att utmana, och du gjorde det finaste Hanna. Du är fantastisk. Sen oavsett om det blir jobbigt eller inte så är det viktigaste att man vågade testa! Du är så grym! Ska bannemej oxå utmana med glögg! Kram <3

2013-12-06 @ 23:01:56
Postat av: Anonym

Lycka till på premiären skådespelerskan! Är Hollywood nästa?

2013-12-07 @ 20:08:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: