-

Svar från Sandra

Hur mycket bulgur ska det vara ungefär? För jag provade att göra 1portion enligt förpackningen men det blev värsta berget, asså hur mycket som helst.

Svar: Egentligen gillar jag inte säga att det "ska" vara så här mycket/lite osv, men runt 2 dl kokt bulgur kanske. Jag lovar dig att 1 port enligt förpackningen verkligen inte är för mycket, jag skulle mer säga att det är i underkant. Det är bara dina ögon som lurar dig! Kram.
 
Hur kryddar du din bulgur?
 
Svar: VI brukar inte krydda bulgurn, jag brukar däremot krydda den med peppar efter servering. Ibland har vi kokat det i curry, men vanligtvis har vi den helt "naturell".
 
Äter du bara ett visst antal livsmedel eller kan du variera maten? Hur gör du i skolan med maten där? 

Kram!

Svar: Jag kan verkligen variera maten nuförtiden! Visst är jag fortfarande fast i en del livsmedel, men jag kan äta det om det inte är sötsaker. Från och med nu ska jag börja äta i skolan 2ggr i veckan, annars blir jag hämtad av mina föräldrar och äter lunch hemma. 
 
Idag åt jag t.ex. lunch i skolan, vilket var jättegott verkligen!! Falafel, tomatsås, ris, olika grönsaker + 2 glas mjölk.
Suddig bild men ville inte visa mina kompisar att jag fotade skollunchen hahah.... 
 
/Sandra
 
Postat av: Nina

Haha, fattar om det känns konstigt att fota skolmaten... Men kul att du gjorde det för bloggens skull ändå! Håller med att falafel är jättegott!

2013-11-09 @ 08:01:31
Postat av: Josefina

Håller med om att 1 portion bulgur enligt förpackningen är lite! Egentligen är 1,5 portion enligt förpackningen en "normal" portion enligt ett "normalt matschema" har jag fått lära mig :)

2013-11-09 @ 10:08:24
Postat av: Anonym

Hej :)
Jag äter efter matschema och har nått min friskvikt. Men jag tycker det är jobbigt att äta sötsaker och pasta. Det värsta är att jag måste äta en massa söta mellanmål ( typ som kex, bulle m.m) i veckan+ efterätt på helgen. Tycker det är såå läskigt! Dessutom gör mina föräldrar pastarätter typ varannan dag, vilket jag tycker är väldigt jobbigt. Äter ni söta mellanmål? Klarar ni av att äta efterätt? Hur ofta brukar era föräldrar laga pasta till er?
Jag gillar er blogg jättemycket! :) kram

2013-11-09 @ 13:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: