-

Update 2.0

Hej alla fina bloggläsare. Jag har fått frågan om hur det är med mig så därför kommer en kort sammanfattning om läget.

Jag är kvar på bup med lpt och vet inte när jag ska skrivas ut. När jag gör det så ska jag tillbaka till magelungen. En personal från magelungen kommer också och hälsar på mig någon timme nästan varje dag. Jag har fortfarande inte varit utanför dörren men mitt vak är borta sedan en vecka och förhoppningsvis kan jag genomföra min första permission på onsdag tillsammans med två personal från bup och så de som är på magelungen.
Jag kämpar med maten men det är framför allt magkatarren som är problemet och inte ätstörningstankarna. Jag har dessutom haft två omgångar feber, en hemsk hosta som jag nu får cocilian för. Stackars kroppen, den har helt gett upp och jag förstår den.

Planen för de kommande veckorna är att förändra hela min medicinering. För tillfället tar jag 21 tabletter om dagen (flouxetin, theralen, atarax, zyprexa och lergigan) plus allt jag tar vid behov. Det ska minskas och göras om och förändras och förhoppningsvis får det mig att orka må bättre.

Jag hoppas att ni tar hand om er så ska jag försöka ta hand om mig själv. Passa på att fråga Tove saker i inlägget nedan så hörs vi snart igen.

Kram Hanna
Postat av: Ida

Hej! Jag har anorexia och kommer imorgon att läggas in på scäs familjevårdsavdelning. Jag är väldigt nervös eftersom att man kommer att äta med alla andra som är där. Var det en bra hjälp där, och ungefär hur lång tid brukat man ligga inne? Ida

2014-07-08 @ 19:18:17
Postat av: Fanny

Hoppas det blir bra till slut!

2014-07-08 @ 21:15:56
URL: http://fanys.blogg.se
Postat av: E

Jag VET att du kommer ta dig igenom detta, stå starkare än någonsin på andra sidan. Kram

2014-07-08 @ 22:35:22
URL: http://fames.se/weightoffreedom/
Postat av: Karin

Visserligen inte så starka.. Men 21 jävla tabletter?! De som brukar vara så försiktiga med medicin på bup... Saknar en del personal där... Ta tillvara på hjälpen du får där. SMSA MIG om det är minsta lilla!!! <3

2014-07-09 @ 00:36:49
URL: http://perspektiv.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: