-

En andra videoblogg med svar och en del struntsnack

Här kommer en andra video med svar på frågor. 
 
 
 
Updaten här är ju sådär men just nu försöker jag prioritera att inte gå in i väggen. Det känns bättre efter den här helgen då jag verkligen tagit det lugnt (på krav av Magelungen) men jag har aldrig varit så slutkörd som jag kände mig i förra veckan. Började gråta i skolan för första gången någonsin vilket var ett ganska tydligt tecken att jag behöver ta det lugnt. Jag har så himla svårt med prestationskraven, jag vet att betyg egentligen inte spelar någon roll men det sitter så djupt i mig och det är som att hela mitt värde som människa bestäms av en liten jävla bokstav. Värst är matten, det har liksom blivit en grej att jag får panikångestattacker på matteproven. Tror det är för att jag verkligen gillar matte och vet att jag är rätt bra på det om ångesten inte låser hjärnan. 
 
Hursom är det bara sista spurten kvar nu men jag har inget kvar att spurta med så jag ska försöka ta det lugnt. Har fyra prov innan det blir jullov men de får gå som de går. Åtminstone matten tänker jag inte lägga någon energi.  Hatar det här jävla betygssystemet, det gynnar verkligen ingen. 
 
Ikväll ska jag slå in julklappar. Firar jul nästa helg pga sen åker vi till USA (wey!!). Skulle egentligen träffat två utflyttade vänner men behövde vila. Vänner som förstår och respekterar hur man mår är så himla värdefulla. 
 
 
Nu ska jag sluta babbla haha. 
 
Ta hand om er, fina ni.
 
Hanna
Postat av: Anonym

Det är så sjukt kul att kolla på dina vloggar😍 du är så sjukt söt!! en fråga. Hur lång tid tog det innan du fick äta lunch själv i skolan? Lägger någon lärare upp dina portioner? Klarar du av att äta en normalportion i skolan? Kram xD

Svar: Svar kommer. Kramar.
Hanna Larsson

2015-12-06 @ 19:56:05
Postat av: Freja

Du beskriver allt så bra! Gillar verkligen din blogg. Jag har haft en ätstörning. Nu har jag varit normalviktig ett bra tag. Gått tillbaka till mitt matschema för några veckor sen med tallriksmodellen plus två mellanmål. Jag är fortfarande rädd för mellanmålen, att äta yoghurt och müsli på kvällen trots att jag är mätt. Vad är meningen med det egentligen? När du kommer känna din mättnad bättre och i framtiden. Tror du att du kommer fortsätta äta i likhet med ditt matschema och rikta dig mot det även då?
Kram

Svar: Svar kommer. Kram!
Hanna Larsson

2015-12-06 @ 22:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: