-

Är tallrikarna små får man ta två

Godmorgon mina sköna bönor! Jag hoppas ni fått sova gott och vaknar utvilade till det här fantastiska blogginlägget (well...). Själv vaknade man vid fyra och har inte kunnat somna om, lagom frustrerande må jag säga. 

Jag kollade igenom bloggflödet och insåg att det var orimligt längesen (läs typ tre dagar) sedan jag la upp bilder på mat. Detta ska härmed åtgärdas på studs. 

Torsdag innebar sopplunch på Idun (grön ärtsoppa blev det den här veckan) och är tallrikarna små får man ta två (känt ordspråk). Det är verkligen helt minimala tallrikar men vi har kommit fram till att det inte är ett ätstört beteende av Enarena utan helt enkelt för att normala människor som går på buffé äter lite av varje och därmed inte vill ha så mycket soppa. 
 
Till soppan de obligatoriska pannkakorna med sylt och grädde. 
 
Den här lätt oklara men väldigt goda måltiden serverade min mor familjen till middag igår. Vad som ligger på serveringsfatet är en lång historia men bland annat ugnsbakad potatis, blomkål, sparris, pocherat ägg och halloumi. 
 
Em-mellis blev sesamknäcken och stekt ägg. De är helt massakrerade för i brist på stekpanna stekte jag äggen i en kastrull.... Smakade bra i alla fall. 
 
Ikväll blir det festligheter! Ska gå på årets första studentskiva och är taggad till tusen. Om ni vill följa mitt friska liv så får ni jättegärna följa mig på instagram. h_a_nn_a_l heter jag där (det sista är ett litet L, heter man Hanna Larsson får man vara kreativ haha). Vill ni följa mitt ostädade friska liv så finns jag även på snapchat, hannalarsson98
 
På återseende finaste!
 
Tusen kramar
 
Hanna
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: