-

Veckoresumé vecka 15

Ännu en vecka har passerat (en vecka närmare studenten!!), här kommer sammanfattningen om än en dag för sent.
 
3 positiva saker som hänt:
  • I några perioder kunde jag faktiskt uppskatta skidåkning igen! Så jävla häftigt. Euforin i att svischa ned för backarna utan att vara fylld till bredden av ångest.
  • Jag kunde verkligen uppskatta att umgås med min familj och släkt. Det är en enorm skillnad mot föregående år, tack DBT och Idun säger jag bara!! Mamma sa det när vi satt i liften "den här semestern har vi ju varit nästan som en normal familj", det är väldigt stort. När det som är menat att vara fint faktiskt blir fint.
  • Jag blev klar med och lämnade in en uppgift i engelskan som jag haft ångest över i flera månader. Det blev inte perfekt men jag gjorde verkligen mitt bästa så det får räcka så.
3 saker jag tänkt på:
  • Vilken balansgång det är att inte bli bekväm i sin sjukdom men inte utmana sig så mycket att man börjar backa för att det blev för svårt.
  • Ätstörningen i förhållande till kärleksrelationer. Hur extremt svårt det är.
  • Hur fan jag ska få ihop den kommande veckan. Har aldrig behövt en time turner så mycket som nu.
3 goda saker jag ätit:
 
Morotskakan till höger på bilden. Där snackar vi goals. 
 
Varm choklad med vispgrädde. Första gången på måååååånga år jag kunnat dricka det efter en dag i backen och jag måste bara säga att fy fan vad onödigt av mig att skippa något så fantastiskt.
 
Mormors bullar. Jag ska avkräva henne receptet på dessa för det är det godaste som finns.
 
Vi får se hur mycket bloggning det blir i veckan. Har som sagt helt galet mycket som ska göras i skolan samtidigt som jag ska befinna mig på scä's dagvård hela veckan. Så slänger vi in fyra timmar DBT och diverse festligheter på det. Inte den ultimata ekvationen. Men jag lovar att göra mitt bästa för att kunna skriva som vanligt här!
 
Hoppas att ni får en bra vecka.
 
Kramar 
 
Hanna
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: