-

Veckoresumé vecka 17

3 positiva saker som hänt:
  • Jag såg Säkert! och hon (+ nyförvärven) var verkligen helt fantastiskt bra. 
  • Jag blev helt klar med gymnasiearbetet! Vi var egentligen färdigexade förra veckan men hade en sista presentation i torsdags. 
  • Jag hade ett grymt samtal med min behandlare på Idun där vi både bestämde oss för att den här gången ska jag bli helt frisk. Det kändes så otroligt bra att hon verkligen verkade vara beredd att investera extra tid och energi i vår kontakt för att jag ska bli av med den här skiten någon jävla gång. 
3 saker jag tänkt på:
  • I och med min hjärtrusning i måndags som mest troligt berodde på stress så har jag motvilligt fått inse att jag inte kan hålla på och göra saker i det här tempot. Att jag måste tillåta mig riktig vila där vila inte består av allt som inte är att plugga (typ städa, tvätta, diska, arrangera, blogga, osv). 
  • Att saker inte alltid blir som man tänkt sig och det är okej. Att det inte går att bestämma vilka dagar som ska bli de lyckligaste i ens liv, sånt händer bara.
  • Att jag måste få ordning på min sömn igen för det här funkar inte. Frågan är bara hur eftersom jag ju försöker trappa ut mediciner och därmed helst inte höjer dosen/lägger till nya igen. Men om inget annat funkar så får jag väl göra det. 
3 goda saker jag ätit:
Innan Säkert! var jag på den nyöppnade sushirestaurangen TAK. Helt jävla fantastisk mat var det, bland det absolut godaste jag ätit. Här är förrätten som var friterad svartrot med löjrom, gräddfil och någon form av chips (ursäkta för den urusla bildkvalitén)
 
 Varmrätt var en sushi bowl som var så beyond all vanlig sushi att det är knäppt att de ens får gå under samma namn. 
 
 I fredags hade Bolinders (behandlingshemmet jag bor på) gjort pizza! De andra fick kebabpizza medan jag fick festa på pulled-oumphh-pizza. Rekommenderas starkt tillsammans med en rejäl klick vitlökssås!
 
 
 
3 låtar jag lyssnat på:
Nu laddar vi om inför en ny vecka, en vecka närmare studenten, sommar och slutligen ett liv utan en ätstörning. 
 
Puss
 
Hanna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: