-

Granen i granen

Jag vill inleda med lite skamlös reklam. Min 14 åriga lillasyster har startat en business där hon säljer "Granen i Granen", en julgransprydnad med Andreas Granqvist (svenska fotbollslandslagskaptenen) ansikte på. Dessutom går 10 kr per prydnad till Barncancerfonden. Hittills har drygt 10 000 kr samlats in men målet är 20 000 kr. Har du som jag ett antal fotbollsgalna släktingar är det en perfekt julklapp!
 
Kika in här och beställ!!
 
 
 
 
I övrigt håller jag på att förbereda allt inför Sri Lanka. Planet lyfter på onsdag och sen kommer jag inte hem igen förrän 12:e januari. Det ska bli så otroligt härligt, att få spendera drygt tre veckor tillsammans med en bästis på varma Sri Lanka (som jag dessutom inte besökt förut!). 
 
Lite nervöst är det såklart. Framför allt med maten. Jag är säker på att jag kommer att få i mig tillräckligt för att inte tappa i vikt eftersom min kropp är så stabil nu. Det jag är orolig över är att kroppsångesten plötsligt ska skena iväg eftersom vi kommer ha bikini så mycket samt äta mat jag inte är van vid. Jag har pratat en hel del med min behandlare på SCÄ om det och vi kom fram till att jag skulle testa metoden att lämna ätstörningen hemma. Det har behandlare sagt till mig i alla år men det har aldrig varit aktuellt eftersom jag varit så styrd av tvångstankar. Nu när jag har kommit längre än någonsin känns det ändå som att det kanske skulle gå. Om jag känner att det inte alls fungerar får jag helt enkelt återgå till strikt matschema. Det är tråkigt när man är på semester men det är något jag kan utan och innan. 
 
Vad gäller kroppsångesten så har den sista veckan varit riktigt bra faktiskt! Jag har nästan känt mig bekväm i min kropp. Den främsta orsaken till det är att jag fokuserat på att flytta fokus från min kropp till annat som jag tycker är viktigt (typ skrivande, resan och att umgås med vänner). Men också att jag börjat hitta tillbaka till yogan. Jag har insett att det här med yogapass verkligen inte är min grej eftersom jag då pressar mig till att göra exakt det som instruktören säger fastän det kanske inte alls passar min kropp. Nu har jag istället börjat göra egna övningar utan någon som helst ordning. Jag gör det som känns skönt, varken mer eller mindre. 
 
 
 
Ta hand om er nu!
 
Kram 
 
H
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: