-

Lite förvirrad

Hej❤️ Vilken dag alltså... Haft extrema känslopåslag varvat med total känslolöshet och dissociationer. Det brukar visserligen pendla rätt rejält för mig men inte på den här nivån. Vi hade avvecklingssamtal i klassen idag så vi satt typ 15 pers samt våra två mentorer och pratade om vår gymnasietid. Blev så glad för för en kort stund fick jag kontakt med mina känslor och blev gråtfärdig men sen stängde kroppen av. Sen hände det lite grejer emellan innan jag kom hem och dissocierade. Fick hjälp av personalen så fick tillslut tillbaka kontakten med världen och började gråta. 


Alltså jag tycker verkligen att det är så fint att ta studenten men det är liksom en helt absurd situation. Ska jag? Ta studenten? Hur är det ens möjligt? Och ännu mer absurt är att jag typ är... stolt? Och det är en så oändligt läskig och stor känsla att jag inte har en aning om hur jag ska hantera den.

Ska inte skriva så mycket mer idag för min hjärna är verkligen pannkaka. Hoppas ni haft en bra dag!

I tisdags blev det suupergod tårta hemma hos familjen. Jag förstörde dock stämningen när jag inledde en debatt mot konceptet nationer. Mina föräldrar hakar gärna på och diskuterar men mina systrar går från bordet så fort jag drar igång haha. Stackars barn.
Postat av: Ida Jansson

Åh va gott med jordgubbstårta 😃

2017-06-10 @ 20:24:30
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Jag likt många andra går nu på sommarlov/tid mellan terminer. Det känns väldigt jobbigt att gå från 180km/h till så. mycket. fritid. Även om en jobbar i perioder. Dessutom går behandlare, läkare osv på semester. Har du några tips på hur en "håller sig ovanför ytan" aka inte blir sjukare av all tid att tänka? Vad brukar du må bäst av när du har mycket tid över?

Uppskattar dina inlägg väldigt mycket. Dissociation är något jag också upplevt men inte förstått förens nu denna vår? Tårtan ser goood ut btw. Kram.

2017-06-11 @ 15:40:47
Postat av: Rebecca

Åh himmel va du satte ord på precis hur jag kände när jag tog studenten för ganska exakt ett år sen. Vet att dagen inte alltid blir så drömmig som man tänkt sig, och det är faktiskt helt okej ❤ Massa styrka och kramar till dig ❤

2017-06-13 @ 12:58:03
Postat av: fasligtsja.blogg.se

Grattis =)

2017-06-13 @ 21:06:36
URL: http://fasligtsja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: