-

Lite solsken

Glad fredag på er mina kämpar! Hoppas ni är lika taggade som mig på den här helgen. Det har blivit en hel del allvarlig inlägg här på sistone och jag har massor av till i mina utkast men tänker att det är viktigt att blanda upp med sånt som livet faktiskt är på riktigt, utanför allt det sjuka. Därför kommer här några bilder från senaste veckan!


För exakt en vecka sedan var det mösspåtagning och vi skolkade från engelskan för att drick cider på Mariaberget. 10/10 värd prioritering.
Spetsade till den vanliga frukosten med att hälla på lite jordgubbar och jordnötssmör i gröten. Så himla gott (tillsammans med mjölk förstås). Och till det ett alldeles vitt och gott bröd. Ätstörningen ska aldrig mer få lägga sig i min frukost!
Skollunch blev vegolasagne, ärtpesto, sallad och rödbetsmix
I onsdags slutade jag tidigt så åkte hem till mina föräldrar, gjorde iskaffe och la mig i trädgården och solade i nästan två timmar. Fasen vad svårt det var att bara ligga där utan att producera eller prestera men ack så viktigt för mitt hjärtas skull.

Nu är det skola och sedan ska jag och några klassisar dricka vin i Tanto. Livet är faktiskt inte så dumt, speciellt inte nu när månadens omgång pms ä n t l i g e n gått över och jag är mig själv igen. 


Massor solvarma kramar

Hanna

Postat av: Anonym

varför har du bulor i hela pannan? eller är det ljuset kanske.

2017-05-05 @ 17:48:48
Postat av: Anonym

Hej , först vill jag säga tack för en jätte bra blogg. Blev väldigt glad att jag hittade den , du delar med dig av mycket fin läsning.. Jag hoppas att du för en lång tid tänker fortsätta blogga.

Men nu, till min fundering/ fråga.
Jag är diagnostiserad med Bipolär, det var för ungefär 4 år sedan och för 3 år sen "lämnade" jag mina vårdkontakter och kbtn jag höll på med. Avslutade all medicinering osv.
Livet har fortskridit inte helt enkelt men där jag är nu känns nästan ohanterbart.

Jag tror att min faktiska diagnos är borderline, inte bipolär. Jag stämmer in på nästan alla kriterier som man kan läsa om (alla förutom 2)

Kan man "veta" "känna på sig" eller inbillar man sig allt ? Jag var inte ärlig i alla frågor under min tidigare utredning då jag skämdes för svaren.. Jag gissar att det var en av anledningarna att diagnosen blev bipolär.

Vad är dina bästa tips för att klara av sin vardag som individ levandes med borderline?
Jag lider extremt mycket av det här med att idealisera människor för att timmar / dagar senare avsky dem.

Känner mig också väldigt paranoid i perioder då jag knappt vågar gå ut till bilen och lämna hemmet för "det är människor som bedömmer mig" där ute och jag får panik.

Lever med en sjuk självbild och känner att jag vill liksom utanför min egen kropp , självskade beteende men som nu är mer i balans el vad jag ska säga.. har haft 1 återfall sen 2 år.
Men tänker på det nästan dagligen.

Har levt med någon form av sexmissbruk men lever idag i en stadig relation , men uppskattar där inte vardags sexet utan älskar att supa mig ordentligt påverkad o ha sex som är extremt över gränsen istället
Har alkohol problem sedan 5 år som ständigt eskalerar..

Detta blev långt.. förlåt för det men skulle så uppskatta någon form av tips på hur jag konkret kan lätta på dem känslor som huserar inom mig , utan att ta upp vården igen. Orkar inte gå igenom det igen just nu

2017-05-07 @ 12:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: