-

Poké bowl

Hej på er! Tack för den fina responsen på förra inlägget. Era ord är det som motiverar mig till att skriva. Apropå skrivande så kommer det att dyka upp en artikel skriven av mig i Aftonbladet, troligtvis i helgen. Kan länka här så kan ni klicka er in dit ifall ni vill. 
 
Idag har jag haft permission för att gå på föreläsning i skolan samt ha DBT-grupp. Dock visade det sig att det inte var någon föreläsning så jag pysslade med en massa annat innan jag gick på promenad längs Norrmälarstrand. Kommer verkligen sakna att ha det promenadstråket 2 minuter bort. 
 
 
Efter promenaden mötte jag upp pappa och åt lunch på Sushi Yama. Kan VERKLIGEN rekommendera deras poké bowl med avokado och kimchi. Galet gott även om det var lite för starkt för en vekling som jag. 
 
I övrigt har jag mest gått omkring och haft extrem Lyricaabstinens. Jag har ju försökt i ett år med att få läkarna att fatta att jag måste fasa ut skiten men nu får jag ångra det... Samtidigt är det ju väldigt bra att något som skapar så starka fysiska reaktioner i mig inte får finnas i min kropp mer. 
 
Nu ska jag se på Bachelor och sedan sooova. 
 
Puss
 
H
 
 
Postat av: Anonym

kan du gå på promenader själv nu utan att det blir destruktivt eller får impulser att göra olika destruktiva saker? vilken impuls tycker du är svårast att stå emot, och hur ser det ut nu jämfört med typ två år tillbaka?

Svar: Ska svara på det här i ett inlägg. Kram.
Hanna Larsson

2017-11-15 @ 13:21:28
Postat av: Mira

Hej,
Mira heter jag och kommer från Klara södra gymnasium. Jag skriver just nu ett gymnasiearbete om ätstörningar och sociala medier. Jag undrar om du är intresserad av att låta dig intervjuas över telefon. Intervjun är 100%anonym och känns någon fråga jobbig eller obekväm så är det helt okej och behöver inte besvaras.
Om du är intresserad hör gärna av dig på min mail: mira.dafonseca@gmail.com.

Ta hand om dig,
Mira

2017-11-21 @ 12:27:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: